Im dłużej patrzymy, tym bardziej nie możemy się oprzeć.
Blended & Co, to miejsce gdzie zjawiskowe słodkości rozkwitają w towarzystwie kwiatów i owoców, tworząc niemal malarskie kompozycje.
Co więcej, te desery wyróżniają się na tle innych nie tylko estetyką, ale i składem skupiającym się na Whole Food i produktach raw. Można dla nich stracić głowę!
Więcej niż zwykły deser
Założycielką Blended & Co jest Agata. To dzięki niej powstało niekonwencjonalne miejsce na mapie Warszawy, serwujące słodkości bazujące na składnikach roślinnych i naturze, z dala od nadmiaru cukru.
Pomysł na założenie własnej firmy powstał z chęci stworzenia totalnie niekonwencjonalnych oraz innych niż obecne na rynku polskim klasyki – mówi Agata.
Udało jej się. W deserach nie uświadczysz sztucznych barwników, aromatów, konserwantów i wszelkich niemile widzianych dodatków. W zamian za to doznasz pełni smaku prosto z roślinnych składników, okrzykniętych mianem superfoods.
Zdrowe kompozycje to więcej niż kuszące rarytasy – to baza cennych składników odżywczych.
Słodki raj nie tylko dla wegan
Słodkie pozycje w Blended & Co od początku do końca wykonywane są ręcznie. Idą w parze z dietą wegetariańską, wegańską, a także witariańską. Menu kusi sernikami na bazie orzechów nerkowca, słodyczami bez obróbki cieplnej, a także rozpustnymi klasykami takimi jak brownie, cupcakes, czy torty czekoladowe.
Każde z nich prezentuje się jak doskonale wymuskane dzieło sztuki, eleganckie, a zarazem ekstrawagancko naturalne.
Chciałam także aby moje produkty przykuwały uwagę, oryginalną i elegancką dekoracją.